Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2011.09.20. 18:37 ziegermilan

NyárBUCSUztató: Fragola

 Budapest legjobb fagyizóját mutatom most be Nektek! Igaz ezzel kicsit elkéstem, ahogy azt Zsömlével is tettük a nyári formábahozó edzésünkkel, amiből szar sem lett... No de strand és fagyiszezon is lesz jövőre, csak időben kell kapcsolni!!

Ez a mini ékszerdoboz a Nagymező utca és a Paulay Ede utca találkozásánál van, de 10 km-es körzetében bárhol megkívánsz egy kis fagyit akkor megéri útra kelni. Nem a megszokott bucsus porciók vannak: gombocok lézeres műszerekkel mérve Urambocsá' nehogy meghaladja az 5dkg-ot, hanem az Olaszországból ismerős spatulás módszer(200ft/adag). A paletta napról napra változik, megtalálhatóak benne klasszikus,merész és egész meghökkentő ízek is. Személyes kedvenceim közé tartoznak: pisztácia, bazsalikomos citrom, gesztenyés mascarpone hab és a gorgonzola(legutóbb epres-almát toltam). Kiszolgálás mindig nagyon közvetlen és kedves sőt a hozzáillő aranyos környezettel egy mesében érezheted magad. Sokkal őszintébb mint a közelben található, népszerűbb Sugar Shop kicsit mű giccsesége. Itt megjegyezném, hogy bucsusként fillérekből elkápráztathatod bármilyen édesszájú hölgyismerősödet, ha elviszed a Fragolába!!

 

Milán

Szólj hozzá!

Címkék: fagyizó


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr83241564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.