Bucsus Blog

Gasztroblog főleg egyetemistáknak,megkönnyítve számukra a pizzarendelést, egy jó menüzős hely kiválasztásást vagy egy 5 perces, olcsó kaja elkészítését.

LIKE-ot nekünk! :)

2011.09.18. 10:27 ziegermilan

Bucsus reggeli

 No, igértünk recepteket is, pontosabban ígertem mert Zsömle még egy vajaskenyeret sem tudna megcsinálni egyedül... Ezt a finom kis reggelit viszont még Ő is bármikor csukott szemmel elkészíti!

Egyszerű, laktató és kiváló tejeskávéval vagy karamellás tejjel a reggeli első óránk előtt. Lehet kapni supermarketekben elősütött császárzsemléket(6os packban), nem túl drága és jó dolog frissen kivenni a sütőből és úgy nekilátni. Fogsz egyet(még sütés előtt), vájsz a közepibe egy kis krátert a kezeddel, majd beleütsz egy tojást, reszelhetsz sajtot a tetejire, 6-7 perc a sütőben és már tolhatod is a pofádba!!

Milán

Szólj hozzá!

Címkék: receptek


A bejegyzés trackback címe:

https://bucsus.blog.hu/api/trackback/id/tr493235473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.